Valori nutriționale Meniu Asiatic Calcul Valori Nutriționale conform ordinului 201/2022 Meniu Asiatic Precizări: - Valorile nutriționale menționate în meniu pot varia în funcție de calitatea și cantitatea materiei prime și a ingredientelor utilizate pentru fiecare rețetă în parte. - Valorile nutriționale menționate în meniu pot varia în funcție de adaosurile făcute de client. - Valorile nutriționale la preparatele culinare compuse se adiționează. - Aceste indicații nutriționale nu pot înlocui indicațiile nutriționale ale medicului. Grupe de Alergeni: Alergenii din alimente se pot încadra conform Directivei CE 2000-13, în următoarele grupe: 1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate 2. Crustacee și produse derivate 3. Ouă și produse derivate 4. Pește și produse derivate 5. Arahide și produse derivate 6. Soia și produse derivate 7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză) 8. Fructe cu coajă (migdale, alune de pădure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de Macadamia și nuci de Queensland) și produse derivate 9. Țelină și produse derivate 10. Muștar și produse derivate 11. Semințe de susan și produse derivate 12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru 13. Lupin și produse derivate 14. Moluște și produse derivate În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere!
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjc4MDYxNQ==